Γιατί e-congress

Η νέα εποχή των Συνεδρίων

Η Πρωτοβουλία

Η Global Events συνεχίζει να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το "αύριο", προλαμβάνοντας σκοπέλους, δημιουργώντας οράματα, εφαρμόζοντας καινοτομίες σε απόλυτο εναρμονισμό με τις ανάγκες και τους στόχους που επιτάσσει η επόμενη μέρα.

Στόχος μας είναι η υποστήριξη συνεργασιών, η διατήρηση των προσωπικών επαφών και η ανάπτυξη στο νέο δυναμικό περιβάλλον που εναλλάσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του προγράμματος διαχείρισης των συνεδρίων μας (EventsAir) και ενσωματώσαμε νέες και σύγχρονες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ώστε να υιοθετήσουμε και να υλοποιήσουμε πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις νέες μορφές διοργάνωσης αυτών.

Η υποστήριξη τόσο μικρών διαδικτυακών εκδηλώσεων, όσο και εικονικών συνεδρίων και εκθέσεων με έως και δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες γίνεται εύκολη. Δεν ακυρώσαμε συνέδρια. Μετατρέψαμε τα συνέδρια μας σε ψηφιακά.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμα τεχνολογία, δημιουργούμε ένα εκπληκτικό, φιλικό εικονικό περιβάλλον. Αυτό επιτρέπει την διαδικτυακή επικοινωνία, έως και δεκάδων χιλιάδων συμμετεχόντων, παρέχοντάς τους, απομακρυσμένα, το αίσθημα μιας πραγματικής εκδήλωσης.

Τι είναι ένα Ηλεκτρονικό Συνέδριο

Το Ηλεκτρονικό Συνέδριο μεταφέρει την εμπειρία ενός πραγματικού Συνεδρίου που όλοι γνωρίζουμε στον ψηφιακό κόσμο και χρησιμοποιώντας τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες προσφέρει στους συμμετέχοντες τη μέγιστη δυνατή διαδραστικότητα.

Κύριο μέσο επικοινωνίας και παρουσίασης της πληροφορίας είναι το Video. Οι δυνατότητες που προσφέρουν εφαρμογές όπως το Zoom, YouTube, Vimeo και Twilio σε συνδυασμό με Πλατφόρμες Ηλεκτρονικών Συνεδρίων όπως το OnAir παρέχουν μια διαφορετική, αλλά ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία.

Τι είναι ένα Υβριδικό Συνέδριο

Το Υβριδικό Συνέδριο θα αποτελέσει τον πυρήνα μια νέας Συνεδριακής Εμπειρίας.

Αποτελεί την συνένωση των ισχυρότερων στοιχείων ενός Φυσικού και ενός Ηλεκτρονικού Συνεδρίου.

Προσφέρει την αμεσότητα και την αναντικατάστατη δια ζώσης προσωπική επικοινωνία και εμπειρία, αλλά και τη δυνατότητα για εξ αποστάσεως μεταφορά της πληροφορίας όταν η παρουσία δεν είναι εφικτή λόγω απόστασης ή περιορισμών χρόνου και κόστους.