6ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας

6ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας

28 - 30 Ιανουαρίου 2022

Πληροφορίες

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο 6ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας, το οποίο πραγματοποιείται στις 28-30 Ιανουαρίου 2022, στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Η διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου, στοχεύει στο ενδιαφέρον τόσο της Φοιτητικής όσο και της Ιατρικής κοινότητας, με την ενεργό συμμετοχή σας να αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, η οποία εξελίσσεται εν μέσω της Πανδημίας COVID-19.

Πρόκειται για κορυφαία επιστημονική εκδήλωση με ουσιαστικό ρόλο στην προαγωγή και την μετάδοση τεκμηριωμένης και σύγχρονης Ιατρικής γνώσης η οποία θα καλύψει ένα ευρύ και ρεαλιστικό φάσμα γνωστικών πεδίων από σύγχρονους επιστήμονες και ερευνητές. Στα πλαίσια της γενικότερης θεματολογίας του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν επίκαιρες εισηγήσεις, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Εκπαίδευση και την Έρευνα που αποτελούν και τους βασικούς πυλώνες για την ορθολογικότερη θεμελίωση της Ιατρικής Γνώσης.

Οι επιστημονικές αυτές συναντήσεις πέρα από την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας, αποτελούν κομβικό σημείο για την συνεχιζόμενη Ιατρική κατάρτιση, με την αναγκαιότητα αυτή να γίνεται επιτακτικότερη όσο ποτέ άλλοτε σήμερα μέσα στο ραγδαίως εξελισσόμενο Ιατρικό περιβάλλον επιβάλλοντας συχνά την ανανέωση της γνώσης που έχει αποκτηθεί.

Σας καλούμε λοιπόν σε μία κοινή προσπάθεια, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την πρόοδο της Ιατρικής Επιστήμης με προσανατολισμό στην Ιατρική καινοτομία, ελπίζοντας πως οι προσπάθειες αυτής της διοργάνωσης θα αποδειχθούν αντάξιες των προσδοκιών όλων μας και σας ευχαριστούμε για τη θερμή συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Μιχαήλ Σ. Πιτιακούδης
Καθηγητής Χειρουργικής ΔΠΘ

Αντικείμενο