Παρελθόντα e-congress

Κατάλογος των παρελθόντων ηλεκτρονικών συνεδρίων

Επιστημονική εκδήλωση Τμήματος ΦΙΑπ ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" Διεπιστημονική Αντιμετώπιση Νευρογενών ορθο-κυστικών Διαταραχών

Επιστημονική εκδήλωση Τμήματος ΦΙΑπ ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" Διεπιστημονική Αντιμετώπιση Νευρογενών ορθο-κυστικών Διαταραχών

  • 3 Μαρτίου 2022

Πληροφορίες

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας προσκαλέσουμε στις επιστημονικές εκδηλώσεις του Τμήματος Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» οι οποίες θα λάβουν χώρα τους ερχόμενους μήνες με επιστέγασμα την ημερίδα στο τέλος της Άνοιξης, Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur, στην Αθήνα. Στις επιστημονικές αυτές συναντήσεις θα ξεδιπλωθούν οι Υπηρεσίες Αποκατάστασης στο Τριτοβάθμιο Γενικό Νοσοκομείο. Θα αναλυθούν διεπιστημονικά και με διάθεση αυτοκριτικής, νοσολογικές οντότητες που διαχειρίζεται η ομάδα Αποκατάστασης στο γενικό νοσοκομείο.

Η ομάδα Αποκατάστασης του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» (ιατροί Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης,Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί) φιλοδοξεί ναεπικοινωνήσει τις επιστημονικές προοπτικές που ανοίγονται στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» προς όφελος των ασθενών που έχουν ανάγκη υπηρεσιών Αποκατάστασης.Με την συνεργασία Νευρολόγων, Νευροχειρουργών, Εντατικολόγων, ΩΡΛ, Ουρολόγων,Πλαστικών Χειρουργών, Ορθοπαιδικών, Ρευματολόγων, Παθολόγων, Λοιμωξιολόγων, Γενικώνιατρών, Ακτινοδιαγνωστών και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων.Με την συνεργασία του τμήματος Μελέτης και Αποκατάστασης Βλαβών Νωτιαίου Μυελού τηςΕλληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης. Με την επιστημονική συνεργασία του τμήματος Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του 414Στρατιωτικού Νοσουκομείου Ειδικών Νοσημάτων και του ΚεΦΙΑπ Αμυνταίου του Νοσοκομείου Φλώρινας.

Φιλοδοξούμε, παράλληλα να σας παρασύρουμε να συμμετέχετε ενεργά στην επιστημονική "παρέα" της ομάδας Αποκατάστασης του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», μία ομάδα που θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε απλά ή δύσκολα ερωτήματα και θα λάβει σοβαρά κάθε σχόλιο και παρατήρησή σας.

Εκ μέρους του Τμήματος Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης
& της Ομάδας Αποκατάστασης του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

Χριστίνα-Αναστασία Ραπίδη, Προκόπης Μάνθος
Πρόεδροι Οργανωτικής Επιτροπής

Αντικείμενο