Παρελθόντα e-congress

Κατάλογος των παρελθόντων ηλεκτρονικών συνεδρίων

Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας

Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας

  • 13 - 15 Μαΐου 2022

Πληροφορίες


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στις Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας 2022, που φέτος διεξάγονται στον Πόρο από 13 έως 15 Μαΐου 2022 στο Xenia Poros Image Hotel.

Η συνεχιζόμενη πανδημία COVID- 19 η οποία εδώ και δύο χρόνια άλλαξε τον τρόπο διεξαγωγής των επιστημονικών εκδηλώσεων, μας οδήγησε να επικοινωνούμε μέσω του διαδικτύου. Όμως οι ζωηρές, γόνιμες και εποικοδομητικές δια ζώσης επιστημονικές συζητήσεις που οδηγούν σε συμπεράσματα και σε σχεδιασμό ερευνητικών πρωτοβουλιών ομολογούμε ότι μας έχουν λείψει πολύ και η ανθρώπινη επαφή δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον ακόμα, να αντικατασταθεί από καμία διαδικτυακή επικοινωνία.

Ελπίζοντας ότι αυτή την χρονιά οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοικές και θα μας επιτρέψουν να συναντηθούμε πάλι από κοντά και να ανταλάξουμε απόψεις, προχωράμε στη οργάνωση και διεξαγωγή του επιστημονικού συνεδρίου με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη ζωντανή αναμετάδοση.

Και οι φετινές Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας θα διατηρήσουν τον εφαρμοσμένο κλινικό τους χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας τα περισσότερα γνωστικά πεδία της Ρευματολογίας, προσφέροντας σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις. Επίσης δίνει ευκαιρίες σε νέους και σε ειδικευόμενους Ρευματολόγους να συμμετάσχουν ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα δίπλα στους παλαιότερους και καταξιωμένους παρουσιάζοντας διδακτικά περιστατικά από κλινικές και ρευματολογικά τμήματα από όλη την Ελλάδα.

Το ΔΣ και εγώ προσωπικά σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε τις Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας καθώς η επιτυχία τους στηρίζεται στην παρουσία σας και στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ
Ευαγγελία Καταξάκη

Αντικείμενο