2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικών Λοιμώξεων

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικών Λοιμώξεων

11 - 13 Δεκεμβρίου 2020

Πληροφορίες

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στην Αθήνα το 2018, η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων (ΕΛ.Ε.Π.Λ.) σας καλωσορίζει εφέτος στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικών Λοιμώξεων που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.

Το τριήμερο αυτό συνέδριο αποτελείται από ποικίλο εκπαιδευτικό και ερευνητικό περιεχόμενο με θέμα τις παιδιατρικές λοιμώξεις, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συναδέλφων στις λοιμώξεις.

Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις στην επιδημιολογία, στην πρόληψη καθώς και στις διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις των παιδιατρικών λοιμώξεων. Επιπλέον, διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το στίγμα των σύγχρονων τάσεων, αλλά και προβληματισμών, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον.

Πιστεύουμε πως το συνέδριο αυτό ως απαύγασμα και καρπός της παιδιατρικής λοιμωξιολογικής κοινότητας στη χώρα μας, θα συμβάλει σημαντικά στη μελέτη και ανάδειξη του πάντα επίκαιρου προβλήματος της πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης των λοιμώξεων από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία.

Εκτός από την επιλογή των θεμάτων και των ομιλητών, στην επιτυχία του αναμένουμε να συμβάλει αποφασιστικά και η ενεργός συμμετοχή σας, με τις παρεμβάσεις, τους προβληματισμούς σας, τα ερωτήματα και την εμπειρία σας. Τέλος, θα βραβευθούν οι καλύτερες παρουσιάσεις και θα απονεμηθεί για πρώτη φορά υποτροφία για ερευνητικό πρόγραμμα στο χώρο των παιδιατρικών λοιμώξεων.

Με την πεποίθηση ότι το συνέδριο μας θα συμβάλει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση όλων για τις παιδιατρικές λοιμώξεις, προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Π.Λ.

Εμμανουήλ Ροηλίδης
Καθηγητής Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας ΑΠΘ

Επίσημη Εφαρμογή

Μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή (mobile application) του συνεδρίου ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας:

Κατεβάστε το App για συσκευές με Android

Κατεβάστε το App για συσκευές Apple


Σύντομες οδηγίες εγκατάστασης

Αφού εγκαταστήσετε επιτυχώς την εφαρμογή, στην πρώτη οθόνη και στο πεδίο: «Please enter your Event Code:» Πληκτρολογήστε τον κωδικό loimokseis και πατήστε το πλήκτρο SUBMIT

Με την ευγενική χορηγία της:

Αντικείμενο