31ο Πανελλήνιο e-Συνέδριο Νευρολογίας

31ο Πανελλήνιο e-Συνέδριο Νευρολογίας

3-6 Σεπτεμβρίου 2020

Πληροφορίες


Eίναι γνωστό ότι το ΔΣ της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας με απόλυτη αίσθηση ευθύνης και σεβασμό απέναντι στους συναδέλφους, συνεργάτες και την κοινωνία, σύμφωνα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας λόγω της πανδημίας του COVID-19, προχώρησε έγκαιρα στην ακύρωση της διεξαγωγής του Πανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας με φυσική παρουσία στο Ηράκλειο που ήταν προγραμματισμένο για τις 18-21 Ιουνίου 2020.

Αν και συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι η δια ζώσης συνάντηση είναι σημαντική γιατί παράλληλα με την ανταλλαγή επιστημονικών εμπειριών, απολαμβάνουμε ο ένας την παρουσία του άλλου και τη χαρά που προκύπτει από την αμεσότητα της εκπαιδευτικήςσυνεδριακής διαδικασίας οι φετινές συνθήκες οδηγούν σε άλλες λύσεις καθώς η ανάγκη ενημέρωσης και επικαιροποίησης όλων όσων απασχολούν τη Νευρολογία παραμένουν μία χρήσιμη και εποικοδομητική διαδικασία για όλους μας.

Αυτήν την ανάγκη φιλοδοξούμε να καλύψουμε με τα νέα μέσα που προσφέρονται για σύγχρονη, επιβεβλημένη λόγω των συνθηκών, εκπαίδευση. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ώστε η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) να επιβεβαιώνει την πραγματοποίηση του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας εξ ολοκλήρου ως e-Συνέδριο με σύγχρονη (live) παρακολούθηση στις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Κόστη Εγγραφής


Κατηγορία Εγγραφή έως 5/8 Εγγραφή μετά τις 5/8 Τακτοποιημένα μέλη της ΕΝΕ
Ειδικοί 50€ 100€ 50€
Νέοι Ειδικοί 35€ 70€ 35€
Ειδικευόμενοι 35€ 70€ 35€
Άλλοι επαγγελματίες υγείας 15€ 30€
Φοιτητές/Νοσηλευτές ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται πλέον του ισχύοντος Φ.Π.Α. 24%
Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται

Επίσημη Εφαρμογή

Μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή (mobile application) του συνεδρίου ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας:

Κατεβάστε το App για συσκευές με Android

Κατεβάστε το App για συσκευές Apple


Σύντομες οδηγίες εγκατάστασης

Αφού εγκαταστήσετε επιτυχώς την εφαρμογή, στην πρώτη οθόνη και στο πεδίο: «Please enter your Event Code:» Πληκτρολογήστε τον κωδικό 31ene και πατήστε το πλήκτρο SUBMIT

Με την ευγενική χορηγία της:

Παραπομπές

Επιστροφή

Επιστημονικό Αντικείμενο