3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων

24 - 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πληροφορίες

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζουμε στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Β' Χειρουργική Κλινική του ΔΠΘ, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και διεξάγεται στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021.

Η χειρουργική του Ήπατος, του Παγκρέατος και των Χοληφόρων αποτελεί ένα εξειδικευμένο και απαιτητικό πεδίο της χειρουργικής, διαρκώς και δυναμικά αναπτυσσόμενο, με σημαντικές και ταχείες εξελίξεις. Το ανά διετία συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος Παγκρέατος Χοληφόρων και αποσκοπεί στην ενημέρωση των χειρουργών με παρουσίαση τεκμηριωμένης και σύγχρονης γνώσης και εμπειρίας, και των εξελίξεων σχετικά με την αιτιολογία, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων του Ήπατος, του Παγκρέατος και των Χοληφόρων.

Η θεματολογία του Συνεδρίου με τη μορφή στρογγύλων τραπεζών, διαλέξεων και συμποσίων, με τη συμμετοχή διακεκριμένων και καταξιωμένων συναδέλφων μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μία γόνιμη και επιτυχημένη εκδήλωση. Η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών προσδοκούμε να αποτελέσει το έναυσμα για την ενασχόληση των νεότερων συναδέλφων με το απαιτητικό και δύσκολο πεδίο της αντιμετώπισης των παθήσεων του Ήπατος, του Παγκρέατος και των Χοληφόρων.

Η πανδημία του COVID-19 αναμφίβολα έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία και με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση. Θεωρούμε την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας ως την πλέον σημαντική συμβολή στην εκπλήρωση των επιστημονικών προσδοκιών και την επιτυχία του συνεδρίου και με χαρά σας καλωσορίζουμε στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Επίσημη Εφαρμογή

Μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή (mobile application) του συνεδρίου ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας:

Κατεβάστε το App για συσκευές με Android

Κατεβάστε το App για συσκευές Apple


Σύντομες οδηγίες εγκατάστασης

Αφού εγκαταστήσετε επιτυχώς την εφαρμογή, στην πρώτη οθόνη και στο πεδίο: «Please enter your Event Code:» Πληκτρολογήστε τον κωδικό hhpba και πατήστε το πλήκτρο SUBMIT

Με την ευγενική χορηγία της:

Αντικείμενο