Παρελθόντα e-congress

Κατάλογος των παρελθόντων ηλεκτρονικών συνεδρίων

10η Επιστημονική Ημερίδα Επείγουσας και Εντατικής Θεραπείας Παίδων: “Τι νεότερο στο βαρέως πάσχον παιδί;”

10η Επιστημονική Ημερίδα Επείγουσας και Εντατικής Θεραπείας Παίδων: “Τι νεότερο στο βαρέως πάσχον παιδί;”

  • 4 - 5 Μαρτίου 2022

Πληροφορίες

Αγαπητές/Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με χαρά σας καλωσορίζω στη 10η Επιστημονική Ημερίδα Επείγουσας και Εντατικής Θεραπείας Παίδων ΓΝΘ Ιπποκράτειο με θέμα: «Τι νεότερο στο βαρέως πάσχον παιδί», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022.

Η θεματολογία της ημερίδας έχει σκοπό να προάγει και να μεταδώσει τη σύγχρονη ιατρική γνώση σε καταστάσεις που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο βαρέως πάσχον παιδί ως ειδικοί, ειδικευόμενοι, νοσηλευτές, διασώστες και γενικά επαγγελματίες υγείας με στόχο την επιβίωση και την καλύτερη δυνατή έκβαση.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, εν μέσω της πανδημίας COVID-19 επιβάλλεται η ανανέωση της γνώσης που έχει αποκτηθεί. Σας καλούμε λοιπόν και με χαρά σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την διαδικτυακή παρουσία σας και την διαδραστική συμμετοχή σας.

Η ημερίδα αφιερώνεται στα 20 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΓΝΘ Ιπποκράτειο, που συμπληρώθηκαν τέλη του 2018.

Όλοι εμείς στη Μονάδα Παίδων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται ακόμη!

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Η Πρόεδρος
Μαρία Μ. Σδούγκα

Αντικείμενο