Φθινοπωρινές Ημέρες Οστεοπόρωσης

Φθινοπωρινές Ημέρες Οστεοπόρωσης

3 - 6 Σεπτεμβρίου 2020

Πληροφορίες

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του ΕΛ.Ι.ΟΣ. και της Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.,

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιρειών και με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην κοινή συνάντησή μας Φθινοπωρινές Ημέρες Οστεοπόρωσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν σύμπνοια και συνεργασίες, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Οι διαδικτυακές εκπαιδευτικές ενέργειες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς η ανθρώπινη επαφή δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον ακόμα, να αντικατασταθεί από καμία διαδικτυακή συνεδρία ή επικοινωνία.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να διοργανώσουμε ένα συνέδριο με φυσική παρουσία, τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οι αποφάσεις της Πολιτείας, συγκεκριμένα για την περιοχή της Χαλκιδικής, δεν μας το επιτρέπουν. Σεβόμαστε, επικροτούμε και στηρίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια και απόφαση έχει στόχο την εξάλειψη της πανδημίας.

Ήμασταν από την αρχή της προσπάθειας προετοιμασμένοι για αυτό το σενάριο. Ως εκ τούτου μετατρέψαμε το συνέδριο σε διαδικτυακό στις ίδιες ημερομηνίες.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η από κοινού εκδήλωση δύο «αδελφών» εταιρειών που έχουν πολλά κοινά μέλη αλλά και επιστημονικές επιδιώξεις, έχει μεγίστη σημασία και ιδιαίτερη σημειολογία για τους κοινούς σκοπούς, τις άριστες σχέσεις που ήδη υπάρχουν και τις μελλοντικές εξελίξεις. Μία από τις ιδιαιτερότητες και τα «δυνατά» σημεία αυτής της κοινής συνάντησης είναι το επιστημονικό πρόγραμμα.

Ο βασικός άξονας στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αφορά τόσο διαλέξεις όσο και παρουσιάσεις - συζητήσεις κλινικών περιστατικών με διδακτική σημασία πάνω στην κοινή επιστημονική θεματολογία των δύο εταιρειών και υποσχόμαστε να είναι υψηλού ενδιαφέροντος για κάθε ιατρική ειδικότητα που συμμετέχει στα συνέδρια μας και ειδικότερα για τους ενδοκρινολόγους, ορθοπαιδικούς, ρευματολόγους, φυσιάτρους, νεφρολόγους, παιδιάτρους, γενικούς ιατρούς και γηριάτρους.

Ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή σας. Παραμείνετε ασφαλείς και ευχόμαστε σύντομα να είμαστε σε θέση να συναντηθούμε.

Γ. Καπετάνος
Ομ. Καθηγητής
Ορθοπαιδικής ΑΠΘ
Πρόεδρος ΕΛ.Ι.ΟΣ

Π. Μάκρας
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος
Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.

Γ. Τροβάς
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος
Οργανωτικής Επιτροπής

Επίσημη Εφαρμογή

Μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή (mobile application) του συνεδρίου ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας:

Κατεβάστε το App για συσκευές με Android

Κατεβάστε το App για συσκευές Apple


Σύντομες οδηγίες εγκατάστασης

Αφού εγκαταστήσετε επιτυχώς την εφαρμογή, στην πρώτη οθόνη και στο πεδίο: «Please enter your Event Code:» Πληκτρολογήστε τον κωδικό osteo και πατήστε το πλήκτρο SUBMIT

Με την ευγενική χορηγία της:

Επιστημονικό Αντικείμενο