Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις των Συνεδρίων IOF-ESCEO 2020-ASBMR 2020- ECTS 2020

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις των Συνεδρίων IOF-ESCEO 2020-ASBMR 2020- ECTS 2020

19 Δεκεμβρίου 2020

Πληροφορίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (ΕΛ.Ι.ΟΣ.) προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ των μελών του και συνεχίζοντας μια επιτυχημένη παράδοση, είχε αποφασίσει να διοργανώσει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη μια ημερίδα αφιερωμένη στις σημαντικότερες ανακοινώσεις των τριών σημαντικότερων συνεδρίων στον τομέα των οστών του 2020 (IOF-ESCEO 2020 - ASBMR 2020 - ECTS 2020).

Δυστυχώς οι δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά, αναγκάζουν τους διοργανωτές να διεξάγουν την ημερίδα διαδικτυακά, με αποτέλεσμα η παρακολούθησή της να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως.

Η παρουσίαση και ανάλυση θα γίνει από έμπειρους συναδέλφους, που παρακολούθησαν τα παραπάνω συνέδρια, προσδοκώντας να καλύψουμε το κενό που έχει δημιουργηθεί στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή μας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχετε ενεργά στην ημερίδα αυτή, με την ελπίδα γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονική μορφή των εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Καπετάνος
Ομ. Καθηγητής Ορθοπαιδικής Α.Π.Θ.
Πρόεδρος ΕΛ.Ι.ΟΣ.

Γεώργιος Τροβάς
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Ημερίδας

Αντικείμενο