Κατευθυντήριες Οδηγίες και Πραγματικότητα - Απεικονιστικά Διλήμματα στη Γυναικολογία

Κατευθυντήριες Οδηγίες και Πραγματικότητα - Απεικονιστικά Διλήμματα στη Γυναικολογία

20 - 22 Νοεμβρίου 2020

Πληροφορίες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 25ο Συνέδριο της Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, «Κατευθυντήριες οδηγίες και πραγματικότητα» και το 2ο συνέδριο του Ian Donald, Thessaloniki’s branch, με θέμα «Απεικονιστικά διλήμματα στη γυναικολογία» θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2020, διαδικτυακά.

Λόγω των εξελίξεων στο χώρο της υγείας, σεβόμενοι και τηρώντας τους κανόνες της πολιτείας, η απόφασή μας να πραγματοποιηθεί το συνέδριο μόνο διαδικτυακά ήταν μονόδρομος.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση με την χρήση ειδικής πλατφόρμας λογισμικού που ευελπιστούμε ότι θα δίνει εξαιρετική ευελιξία παρακολούθησης από όλες τις διαθέσιμες συσκευές.

Θα παρέχει την ευχρηστία ενός διαδραστικού περιβάλλοντος, προσφέροντας συνεχή ζωντανή υποστήριξη και καθοδήγηση όπου χρειαστεί με γραμματειακό προσωπικό.

Το Συνέδριο στηρίζεται στη μέθοδο «μαθαίνω μέσω της εμπειρίας και του προβλήματος» (Experience Based Learning - Problem Based Learning). Κάθε συνεδρία θα περιλαμβάνει αναφορές πραγματικών περιστατικών, παρουσιάσεις των κατευθυντηρίων οδηγιών και, όπως πάντα, ολιγόλεπτες εισηγήσεις και εκτεταμένες συζητήσεις με τους συμμετέχοντες.

Θα χαρούμε να βρεθούμε «διαδικτυακά» και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μεγάλα διλήμματα της καθημερινής πράξης στη γυναικολογία.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Απόστολος Π. Αθανασιάδης
Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας, ΑΠΘ

Επιστημονικό Αντικείμενο